Logo

Coronavirüs önlemleri kapsamında şirketimiz,
Nisan sonuna kadar Cumartesileri kapalı olacak ve hafta içi 10:00-17:00 saatleri arasında çalışacaktır.
Tüm müşterilerimize duyurulur.

15.12.2018 tarihinde Depo Sayımı nedeniyle, depomuza mal giriş ve çıkış yapılamayacaktır. Sipariş ve sevkiyatlarınızı lütfen o tarihin öncesine veya sonrasına ayarlayınız.
Bilgilerinize sunarız.

Hammaddelere gelen zamlar nedeniyle;

Ünmak kazan ve Ünmak boyler fiyatları zamlanmıştır.
Bu nedenle fiyat listemiz güncellenmiştir.

İndirmek için tıklayınız.

Merhaba,

Timpaş Isıtma Soğutma A.Ş nin kendi tescilli markası Redblue ya ait yeni web sitemiz, e-ticaret tabanıyla hizmetinize girmiştir.
Redblue markasıyla üretilen ürünler başta olmak üzere, bazı seçilen markaların ürünleri yeni web sitemiz üzerinden satışa sunulmaktadır.

Daha fazlası için lütfen tıklayınız.

06-09 Kasım 2014 tarihleri arasında İzmir Yapı Fuarında sizleri de standımızda aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Sektörümüzle alakalı herkes davetlimizdir.

Davetiye kartlarınızı şirketimizden, online davetiyeleri de
Yapı Fuarı Resmi Sitesinden edinebilirsiniz.

Merhabalar,
Bir kaç aydır özellikle dolar ve euronun artışı sebebiyle, birçok üründe üreticiler fiyat yükseltmesine gitti ne yazıkki. Her gün değişen fiyat listeleri yüzünden fiyat listesi bastırmamız mümkün olamıyor. Özellikle Alarko'nun son 1 ayda 3. kez fiyat değiştirdiğini düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız sanırım.
Bu yüzden maliyet ve kullanım kolaylığı olarak minimumda kalması ve güncel fiyat bilgisi gerekliliğiyle beraber fiyat listemizi dijital ortamda geliştirme kararı aldık ve bir süredir bunu uyguluyoruz. Sanırım listemizin nerdeyse tamamı değişti. Her yeni değişikliliği de yansıtmak için uğraşıyoruz..
Bunların sonucunda, düzenli olarak fiyat listemize göz atmanız tavsiyemizdir.

Değişiklikleri takip edebilmek için Twitter hesabımızı takip edebilir, Facebook sayfamızı beğenebilir ya da Google+ sayfamızı çevrelerinize ekleyebilirsiniz.


Her yeni değişiklik, bir önceki listeyi geçersiz kılar. 

Timpaş Isıtma Soğutma Sistemleri A.Ş. 2013 Fiyat listesi uzun çalışmalar sonunda çıkmış bulunmaktadır.

Fiyat listesi içeriğinde; kazandan radyatöre, kombilerden doğalgaz malzemelerine, mekanik malzemelerden her türlü sarf malzemelere kadar ürünler bulunmakta.

Fiyat listemize dijital ortamda erişmek için tıklayınız

17-20 Nisan tarihleri arasında Tepekule / İzmir'de Tescon+Sodex Fuarında standımız bulunmaktadır. Tüm müşterilerimiz standımıza davetlidir.

Tescon Logo


Not: Ücretsiz davetiye kartlarınızı tarafımızdan isteyiniz.

Merhabalar,

2013 yılı ile beraber başlattığımız bayilik girişimlerimiz hızla devam ediyor. 2013 yılındaki ana hedefimiz Mekanik sektöründe yükselme yönündeki ilk adımımız, Batu Vana bayiliği tescillendi. Şu anda Ege bölgesindeki 3 bayiden biriyiz.

Flanşlı vana, pislik tutucular, buhar vanaları gibi tüm mekanik ile ilgili vana çeşitleri için bizimle irtibata geçebilirsiniz!

Peki Batu Vana Kimdir?
1978 Yılında Türk Sanayisine kalitesiyle hizmet için Sn. Ayhan TÜREMEN liderliğinde yola çıkanBATU Vana” KOCAELİ/Gebze-Dilovası mevkiinde kurulu 7000m² kapalı alanı olan modern, çağdaş işletmecilik gereksinimlerini karşılayabilecek niteliklere sahip fabrikasında üretim faaliyetlerini yürütmektedir.
Detaylar için:  Batusan Hakkında

Batu Vana üzerinde bayiliğimiz

İlgileriniz için teşekkürler.

Merhabalar,
2 gün evvel Google+ üzerinde Sayfalar'ın aktif olmasıyla beraber şirketimizin sayfasını da açmış bulunmaktayız.

Bildiğiniz üzere Google+, Google'ın alternatif sosyal ağı olarak tanımlanıyor. Yakın gelecekte tüm servislerini G+ üzerinde toplamayı hedefleyen Google, son zamanlarda yaptığı büyük çaplı ağa dahil etme operasyonlarına son olarak "Pages" özelliğini ekledi. Açıldığından beri sadece gerçek kimliklere izin veren ve bunun için bir çok kesimden tepki alan Google, sonunda markalar için de ağını hizmete açtı. Tabii ki doğrulama şartıyla birlikte..

Timpaş Isıtma Soğutma A.Ş. olarak bizde tüm gerekli işlemleri tamamlayıp, Facebook'tan sonra Google+ üzerinde de hesabımızı açtık ve çevrelerinize eklemenizi umuyoruz. 

Google+ Timpaş Sayfası: Timpaş Isı

Saygılarımızla,
Timpaş Isıtma Soğutma Sistemleri Paz. San. ve Tic. A.Ş.

Sayfa Seçiniz: Sonraki Son >>
Yazı Kategorileri

 


 
 
Kullanıcı Girişi

Kullanıcı Adı:
Şifre:


Facebook Twitter    Feed
Since 2011 ©  Timpaş Isı
Tüm Hakları Saklıdır.
Developed By ysnkctr